Ludibundus

585

A Ludibundus egy olyan játéktér, ahol vitézi csaták, szellemi tornák, királykoronázás, vitézi csaták részese lehet minden felnőtt s gyermek..

Királykoronázás, Lóra vitézek, Labirintus, Királylánynak labdája, Guruló futár, Sárkánydobálós, Királyi Teke, Memory, Kukucskáló…

Királykoronázás – Négy aranyszálon mozog a korona. Minden a koronát repítő angyalokon múlik. Ha ügyesek, akkor a fejedre tudják tenni!

Lóra vitézek – Ha kapitány vagy, ültesd lóra a sereget! Adunk hozzá egy egyszerű emelőszerkezetet, aminek segítségével a páncélos katonákat nyeregbe emelheted.

Labirintus – labdagurítós táblajáték
Tudtad, hogy a szépen zengő pelikán madár az aranyhegyen lakik? De oda emberi lélek be nem teheti a lábát. Változz aranybuborékká, és gurulj találd meg a titkos utat!

Királylánynak labdája – Koncentrációt és ügyességet kérünk! Királynénak leánya a toronyban ül. Leejtette a labdáját. Gurítsd vissza neki!

Guruló futár gurítós ügyességi táblajáték. Van két vár, s az egyiknek te vagy a kapítánya. Egy napon nagyon fontos üzenet érkezik a másik vár kapitányától. Talán egy vadászatra szóló meghívás, amire válaszolni kell. A levélhordó futár gurul. De vigyázz, csapdába ne essen!

Sárkánydobálós – Egyszer van, hol meg nincs három fejű sárkány. Dobhatod alulról felfelé, vagy fentről lefelé a szívacslabdát, a lényeg, hogy eltaláld a sárkány 3 fejét.

Teke – Jön az ágyugolyó!! Vigyázz! Törökök és magyarok! Az a győztes, akinek katonája utolsónak marad talpon.

Memori – Itt is képek, ott is képek. Járasd meg a fejedben a fogaskerekeket, forgassátok a mesememori lapocskákat!

Kukucskáló – Ha kikukucskálsz a lyukon, éppen egy trombitás majom leszel, vagy csillagokat gyűjtő tarisznyás vitéz. …sárkányháton! Árbrázatod igaz másolatát majomúrral, hazaviheted, ha anya vagy apa fényképező gépe éppen ott van.

A Ludibundus-t 2008. Pünkösdjén mutattuk be először.
Olyan Játszótér, ahol gyermekek, s szüleik egyaránt játszhatnak.


Technikai információk:

Játék időtartama: min. 6 óra
Ajánlott életkor: 3 éves kortól
Szükséges Játéktér: 20 m x 20m x 4,5m
Építési idő: 240 perc, Bontási idő: 120 perc

További információkért keressen Bennünket bizalommal elérhetőségeinken!