Titok-történetem nagy gesztenyefája – Könyvbemutató

98

Drága Mélyen Tisztelt Publikum!

Májusban egy különleges eseménnyel készülünk Néktek.

Május 17-én pénteken 17 órakor bábos, mesemondó, grafikus nagyon régi jó barátunk, Horváth Márta érkezik hozzánk messzi országból „Titok-történetem nagy gesztenyefája” c. könyvbemutatójával a Márkus Színbe.

„A gyermek látja igazán a csodát, és gyermek-szívével tud a legmeghatóbban hinni benne. Minél nagyobb a varázslat, annál valószínűbb, hogy az egyik legmeghatározóbb és felejthetetlen emléke lesz. Eleinte nem tud beszélni róla. Még túl kicsi. Bájosan csekélyke szókincse alig ér fel a látványhoz. Csak később, amikor
felnő – mire felnőtté érik -, akkorra szépülnek és gazdagodnak meg hozzá a szavai, és tükrözik vissza
pontosan olyan érzékletesen és hitelesen mindazt, amit egykor megélt.”

– Egy gyermekkori élményemről írtam és illusztráltam ezt a könyvet, mesébe illően körüljárva, és valósághűen ábrázolva mindazt, ami történt velem. A különlegességét és a szépségét felejthetetlen varázslatként éltem meg. Olyannyira, hogy hosszú évek, évtizedek alatt sem halványodott el az emléke. Ez inspirált végül arra, hogy papírra vessem az én titok-történetemet.

– Minden korosztály számára nyitott ez a könyv. Megérinthet bárkit – kicsi gyereket, nagyobbacskát, kamaszt –, akinek hamarosan lesznek vagy már vannak titkai. Nosztalgikus emlékeket ébreszthet a felnőttek körében, hiszen a gyermekévek nem múlnak el nyomtalanul… Az illusztrációk is rejtenek apró meglepőt a szemfülesebbeknek. (Ha elsőre nem is tűnik fel, megsúgom majd a könyvbemutatón.)”

Az eseményen lehetőségetek lesz megvásárolni és dedikáltatni is a könyvet, és egy kis meglepetéssel is készülünk Néktek!

Várunk minden kedves érdeklődőt Szeretettel!

Horváth Márta és a MárkusZínház társulata

Helyfoglalás:
A rendezvény ingyenes!
Regisztrálj, ha nem akarsz lemaradni. S értesítünk az eseményről előtte 1 nappal.