Mese Szín: Mátyás király szárnyai

1334
Drága Mélyen Tisztelt Márkus Színi Publikum!

Nagy örömmel és szeretettel várunk Bennőtöket április 17-én, Húsvét vasárnapi Mese Színbe, Mátyás király szárnyaival, a felhők felett egy lépéssel, hogy együtt emlékezhessünk vissza nagy királyunk gyermekkorára, győztes csatáira, s lelkének égbe szállására!

Ki ne hallotta volna hírét a törökverő Hunyadi Jánosnak, és az ő fiacskájának Mátyásnak. Nagy gonddal nevelték tudósságra, bajvívásra, és egy napon két angyal a Duna jegén királlyá koronázta. Régen volt, ez nagyon régen. Akkor még angyalok röpködtek az égen, s a palota kapujában, tisztelegve fújta tüzét a sárkány. Szilágyi Erzsébet és Hunyadi János emlékeznek vissza Mátyás királyunk gyermekkorára, győztes csatáira és lelkének égbeszállására. Az előadás megidézi, és új kontextusban mutatja be a Mátyás királyról szóló meséket, legendákat, és a krónikákban fennmaradt feljegyzéseket.

Az előadásról bővebben itt olvashatsz!


Ajánljuk gyermekeknek és az őket kísérő felnőtteknek, 5-6 éves kortól!

Előadásaink védettségi igazolvány és kötelező maszkviselet nélkül látogathatóak, úgy, mint régen..

Várunk Bennőtöket Sok Szeretettel!
a MárkusZínház társulata

a Helyfoglalásról! Az előre lefoglalt jegyeket az előadás napján 10 órától 10:20-ig veheted át a Márkus Szín jegypénztárában. Ezután a lefoglalt jegyeket másoknak ajánlHatjuk fel!

Mesébelépő jegy ára: 1300 Ft/fő

Lemaradtál a helyfoglalásról?

Lemaradtál a helyfoglalásról? Iratkozz fel várólistánkra!
Írj nekünk üzenetet jegyigényedről, s amennyiben felszabadul hely az előadásra, azonnal értesítünk! Köszönjük.