Mese Szín: Az égigérő fa

1558
Drága Mélyen Tisztelt Márkus Színi Publikum!
Várunk Bennőtöket sok szeretettel Szeptember 18-án délelőtt 10 óra 30 perckor Évadnyitó Vasárnapi Mese Színbe, Az égigérő fa tetejére, perecmajszolásra, teaszürcsölésre, Évadnyitó Ünnepségünkre!

„Az öreg király egyetlen leányát hirtelen forgószél ragadja el. Az egész birodalmát és a lánya kezét is annak adja a király, aki visszahozza a királylányt. Számtalan herceg, lovag tesz próbát, mind hiába. Jánoska a kiskondás az egyetlen, aki a háromfejű sárkányt legyőzve hazaviheti Gyöngyvirág királykisasszonyt. A király boldog, halni sincs már kedve, hisz minden jó véget ér…”

Az előadásról bővebben itt olvashatsz!


Ajánljuk gyermekeknek és az őket kísérő felnőtteknek, 4 éves kortól!

Várunk Bennőtöket Sok Szeretettel!
a MárkusZínház társulata

a Helyfoglalásról! Az előre lefoglalt jegyeket az előadás napján 10 órától 10:15-ig veheted át a Márkus Szín jegypénztárában. Ezután a lefoglalt jegyeket másoknak ajánlHatjuk fel! Színházunkban jelenleg csak készpénzes fizetésre van lehetőséged!

Mesébelépő jegy ára: 1650 Ft/fő

Mesébelépő Bérlet (4 előadásra) – 6200 Ft/fő
Mesébelépő Bérlet (3 előadásra) – 4800 Ft/fő
A bérlet/ajándék-bérlet lefoglalható elérhetőségeinken, és ezután megvásárolható a Márkus Szín jegypénztárában, 2022. szeptember 30-ig vagy a készlet erejéig!
További  információk ITT!

🚩 LEMARADTATOK A HELYFOGLALÁSRÓL?
Ne szomorodjatok el! Írjatok nekünk üzenetet, s elegendő jelentkező esetén hirdetünk még egy előadást aznap 16 órára, vagy felírunk Bennőtöket a várólistára!