Mese Szín: A Hős Miklós

1714

Dátum

okt 23 2022

időpont

10:30

helyszín

Márkus Szín
Pécs, Perczel Miklós utca 23.
Drága Mélyen Tisztelt Márkus Színi Publikum!
Várunk Bennőtöket sok szeretettel Október 23-án délelőtt 10 óra 30 perckor lélekteremtő angyali laboratóriumunkba, Hős Miklósunk születésének pillanatára, perecmajszolásra, teaszürcsölésre!
„Az angyali laboratóriumban most magyar hős teremtetik, a krónikákban, freskókon megrajzolt, legenda övezte Toldi Miklós. Angyalok készítik fel őt a kalandos földi életre, ahol sok veszély, kihívás, győzelem vár rá. Egy földi óra áll rendelkezésükre, melyben lejátszódik Hős Miklós életének főpróbája, a mennyei marionett színpadon.”

Az előadásról bővebben itt olvashatsz!


Ajánljuk gyermekeknek és az őket kísérő felnőtteknek, 5 éves kortól!

Várunk Bennőtöket Sok Szeretettel!
a MárkusZínház társulata

a Helyfoglalásról! Az előre lefoglalt jegyeket az előadás napján 10 órától 10:15-ig veheted át a Márkus Szín jegypénztárában. Ezután a lefoglalt jegyeket másoknak ajánlHatjuk fel! Színházunkban jelenleg csak készpénzes fizetésre van lehetőséged!

Mesébelépő jegy ára: 1650 Ft/fő
Mesébelépő Bérlet (3 előadásra) – 4800 Ft/fő
A bérlet/ajándék-bérlet lefoglalható elérhetőségeinken, és ezután megvásárolható a Márkus Szín jegypénztárában, 2022. szeptember 30-ig vagy a készlet erejéig!

További  információk ITT!

🚩 LEMARADTATOK A HELYFOGLALÁSRÓL?
Ne szomorodjatok el! Írjatok nekünk üzenetet, s elegendő jelentkező esetén hirdetünk még egy előadást aznap 16 órára, vagy felírunk Bennőtöket a várólistára!