A székely menyecske meg az ördög

1139

Dátum

jan 16 2022

időpont

10:30

helyszín

Márkus Szín
Pécs, Perczel Miklós utca 23.
Drága Mélyen Tisztelt Márkus Színi Publikum!

Várunk Bennőtöket sok Szeretettel 2022-es év első Mese Színi előadására, Fabók Mancsi Bábszínházába, A székely menyecske meg az ördög című előadásra, teaszürcsöléssel, perecmajszolással, január 16-án vasárnap, délelőtt 10 óra 30 perckor!

„Élt egyszer, valamikor erősen rég egy székely menyecske. De az a világon mindent a visszájára cselekedett. Makacs dacosságával még az ördögnek is igen meggyűlt a baja. S tán még ma sem szabadult volna az asszonynép fogságából, ha meg nem menti egy huszár…

Mesénk fonalát ördög- szállta királykisasszonyok, ördögtől kapott ördögűző képesség, igaz mátkaság, lakodalom s haj, még mik nem ékesítik! S hogy miként kacsint vissza történetünkbe vad menyecskénk, azt megláthassák, csak kerekítsék szemüket, s élesítsék pupillanyílásukat! ”

Az előadásról bővebben itt olvashatsz!

Várunk Bennőtöket Sok Szeretettel!

a MárkusZínház társulata

a Helyfoglalásról!
Ezen Mese Színi előadásunk egyelőre védettségi igazolvány nélkül látogatható!
 Az előre lefoglalt jegyeket az előadás napján 10 órától 10:20-ig veheted át a Márkus Szín jegypénztárában. Ezután a lefoglalt jegyeket másoknak ajánlhatjuk fel!

Mesébelépő jegy ára: 1300 Ft/fő

Lemaradtál a helyfoglalásról? Írj nekünk üzenetet jegyigényedről!

(Amennyiben valaki lemondja a helyfoglalását, vagy – a magas túljelentkezés okán – ezen előadásunkból hirdetünk még egyet délutánra, automatikusan írunk neked egy üzenetet a továbbiakról. Élj a lehetőséggel!)