Grand Hotel

673

… Megidézzük azt a kávéházi hangulatot, ahol P. Howard vetette papírra a regényeit. Mire a néző észbe kap, már egy szingapúri hotel nappalijában találja magát, ahol egy rejtelmes kór ütötte fel a fejét… Halk zongoraszó. – Remélem, kedves néző, érzi már a végzetét, sejti, álma hogy törik most szerteszét? – Énekli Odett Dufleur a karzatról és mosolyog… Az író úr diktál, Szidónia gépel… és a közönség előtt feltárul egy hátborzongató, kegyetlen gyilkosság és a szerelmek sorozata.

Felborul a rend. Már nem tudni, hogy az író gondolatai, vagy a szereplők írják a történetet… A kiadó pedig türelmetlenül várja a regény kéziratát. Szidónia retteg: ha nem készül el a regény, Jenő úr légiósnak megy Afrikába…

Az előadást Rejtő Jenő Vesztegzár a Grand Hotelben című regény nyomán írta: Szabó Attila és Vajda Zsuzsanna.

Tovább olvasok az előadásról itt!

A Helyfoglalásról:

Szobáink száma korlátozott, ezért Kérjük Szállónk leendő Vendégeit, hogy helyeiket előre foglalják le itt!

Foglalásával helye biztosított Szállónkban, de arra kérjük, hogy szobaszámláját szíveskedjen személyesen kiegyenlíteni december 22-én 19 óráig!
(Amennyiben személyesen nem tudja a megadott dátumig átvenni jegyét, de igényt tart foglalására, úgy azt is jelezze felénk!) Ezután helyét másnak ajánlhatjuk fel.

Szobaszámla kiegyenlítésre a következő Térben és időben van lehetősége:
Márkus Szín: 7621 Pécs, Perczel Miklós utca 23.
2021. december 15-22. között hétköznapokon 16-19 óra között.

Ajándékba adná helyfoglalását? Kérje Ajándék Szobafoglalási Utalványunkat!

Szoba ára: 3450 Ft/fő

Lemaradtál a helyfoglalásról? Írj nekünk üzenetet jegyigényedről!

(Amennyiben valaki lemondja a helyfoglalását, vagy ezen előadásunkból hirdetünk még többet, automatikusan írunk neked egy üzenetet a továbbiakról. Élj a lehetőséggel!)