Mese Szín: A repülés története

1469
Drága Mélyen Tisztelt Márkus Színi Publikum!
Várunk Bennőtöket sok szeretettel május 22-én délelőtt 10 óra 30 perckor Vasárnapi Mese Színbe, egy Szárnypróbára, A repülés történetére, hogy együtt utazhassunk a Hold felé!
„Kitalálni egy repülőgépet, az semmi. Megépíteni azt, az a kezdet. Repülni, az minden!” (O.Lilienthal)

A repülni vágyás az emberrel egyidős. Az emberrel, aki a földön járva örökösen arról ábrándozott, hogy a légbe emelkedik és száll, mint a madár.
Ezzel kapcsolatban csupán két aggály szokott felmerülni: a fel- és leszállás.„A repülés művészete, vagyis inkább fortélya abban rejlik, hogy megtanuld magad a földre vetni és elhibázni azt. Válassz ki egy derűs napot (…), és próbálgasd.” – ajánlja Douglas Adams, a Galaxis útikalauz stopposoknak regényfolyam szerzője. Ezeket már évszázadok óta gyakoroljuk…

“Kérem, foglalják el helyüket a fedélzeten! ” –  Szól a  Márkus Airline mosolygós légiutas kísérője. A repülőgép hajtóműve beindul,  forognak a propellerek, a pilóta felemeli a gépet a kifutópályáról, és elemelkedünk a mindennapjainkból, hogy megkezdjük a korokon átívelő időutazást a repülés hőskorától a világűr meghódításáig.
Sajnos minden repülés zuhanással kezdődik. De a szárnyak repülés közben nőnek!

Az előadásról bővebben itt olvashatsz!


Ajánljuk gyermekeknek és az őket kísérő felnőtteknek, 5-6 éves kortól!

Előadásaink védettségi igazolvány és kötelező maszkviselet nélkül látogathatóak, úgy, mint régen..

Várunk Bennőtöket Sok Szeretettel!
a MárkusZínház társulata

a Helyfoglalásról! Az előre lefoglalt jegyeket az előadás napján 10 órától 10:20-ig veheted át a Márkus Szín jegypénztárában. Ezután a lefoglalt jegyeket másoknak ajánlHatjuk fel!

Mesébelépő jegy ára: 1300 Ft/fő