Kezdőlap 2021/2022-es Évadajánló

2021/2022-es Évadajánló

Előadásaink

Kedves Márkus Színi Publikum, Gyermekek s Szüleik, Óvók és Tanítók! Várunk Bennőtöket sok Szeretettel ősztől ismét a 2021/2022-es évadban is Pécs belvárosába, a MárkusZínházba! Találkozhattok a hetedik évadban Mátyás királlyal, Hős Miklóssal és Piroskával, JánosVitézzel, a Szellempofákkal és Ördögfiakkal, Laci királyfival, a Kisjézussal, Jánoskával és Gyöngyvirág királykisasszonnyal, a Kováccsal és Szemérmetes Erzsókkal, indiai bábakrobatáinkkal, Uzsgyival és repülni vágyó gazdájával, Vitéz Lászlóval, Rejtő Jenővel és Szidóniával, Sárkányokkal, a Nappal, a Holddal és a csillagokkal… Lesznek bábszínházi előadások felnőtteknek s gyermekeknek, árnyszínházi workshopok, Tolpavakoothu kiállítás, Meskete Játszószínház, bábműhely, s november végén ha minden jól megy, még a Mikulás is beköltözik a Márkus Színbe…

Számunkra az egészségetek a legfontosabb így a 2021/2022-es színházi évadban olyan előadásokat is kínálunk Néktek, amelyeken kis létszámú csoportokban, osztályonként tudtok részt venni!
Ajánljuk figyelmetekbe A Nap és a Hold elrablása játszószínházi előadásunkat, Bábkészítő műhelyünket, és a Mese ereje foglalkozásunkat!
További információkért keressetek bennünket bizalommal!
 
A színház lételeme a néző. Mi is minden óvintézkedést megteszünk azért, hogy minél tovább látogathassátok előadásainkat. Erről bővebben itt olvashattok: koronavírus tájékoztató

Bábszínházi Előadásainkra, Meskete Játszószínházunkba, és a Mikulás Szobájába csoportok, osztályok jelentkezését várjuk, míg Grand Hotelünkbe és Vasárnapi Mese Színi előadásainkra, a Kalendáriumban tudnak helyet foglalni a szülők, nagyszülők, családok!

Bérleteink a 2021/2022-es évadban

Egy szabadon választható előadásra a Mesébelépő ára: 1300 Ft/fő
Szabadon választható 2 előadásra: 2400 Ft/fő
Szabadon választható 3 előadásra: 3600 Ft/fő
Szabadon választható 4 előadásra: 4800 Ft/fő
Színháztermünk befogadóképessége: 65-70 fő (minimum 2, maximum 3 osztály)
Meskete Játszószínházunkba a mesébelépő jegy ára: 1600 Ft/fő (egyszerre maximum 30 fő)
A Mese Ereje – foglalkozásunkra a mesébelépő ára: 1500 Ft/fő (egyszerre maximum 25 fő)

Évadajánló

Helyfoglalás, időpontegyeztetés

Bábszínházi előadásainkra, Meskete Játszószínházunkba, a Mese Ereje foglalkozásunkra, bábkészítő műhelyünkbe és a Mikulás Szobájába csoportok, osztályok jelentkezését várjuk!

További információkért, időpont egyeztetéshez keressenek bennünket bizalommal, az alábbi elérhetőségeinken:

Pilári Lili Eszter
Jegyek, Bérletek, Márkus Színi előadások

+36 20 929 25 27

2,627RajongókTetszik
234KövetőKövetés
12FeliratkozóFeliratkozás

Előadások